У Садового кажуть, що Львів прибирають від снігу

Дороги міста продовжують чистити від снігу. За інформацією райадміністрацій, техніка працює від ранку. До завтра чищення доріг розплановано. Подальша робота залежатиме від погодних умов, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Наразі всі вулиці району посипані. З 14.00 год. працює грейдер, що відгортає сніг від бордюрів. Працюють 2 трактори, що вивозять сніг. Двірники продовжують посипати піском та сіллю тротуари, щоб були прохідними. Крім того, районні ЛКП мають угоди з підприємствами на використання додаткової техніки.

З 16.30 год. повторно працюватимуть 3 піскорозкидувачі. Вже з 22.00 год. на вулиці району виїдуть 6 підмітальних машин та 2 трактори, що чиститимуть дороги від снігу цілу ніч. З 4.00 год. знову працюватимуть піскорозкидувачі та грейдери. Подальший план дій залежатиме від погодних умов», - повідомила голова Сихівської РА Ірина Маруняк.

«Зараз робота техніки зосереджена на тому, щоб максимально прибрати сніг з доріг. У районі працює 5 підмітальних машин. Після зачищення грейдерами, на дороги повторно виїдуть піскорозкидувачі. На тротуарах працюють двірники та трактори. Вночі знову працюватимуть підмітальні машини та грейдери. Якщо сніг не припинятиме падати, під ранок дороги повторно будуть посипані піскосумішшю», - розповіла голова Залізничної РА Ірина Гримак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: