Діти попросили Рудяка не стріляти у тата і маму (відео)

Сьогодні, 27 січня, учні гуманітарної гімназії ім. Олени Степанів провели акцію «Міліція, не стріляй в тата і маму».

Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

Акція проводилась під будівлею головного управління МВСУ у Львівській області. Гімназисти скандували: "Міліція з народом!", прочитали молитву та заспівали гімн України. Також вони принесли безліч плакатів та малюнків, які лишили біля будівлі МВС, для того "щоб міліція їх побачила".

Впродовж всієї акції реакції збоку представників МВС не було. Уже під час того, як гімназисти закінчили акцію, вийшло двоє міліціонерів і намагались розібратись в тому, що відбувається. Директор гімназії Лариса Василишин зазначає, що "міліціонери поцікавилися, з якою метою ми зібрались і попередили, щоб не було ніякої криміногенної ситуації, щоб ми не вчиняли ніяких розбоїв".

"Ми наголосили, що ми прийшли сюди з мирною акцією - нагадати правоохоронним органам, яка їх місія у цій державі, що вони повинні виконувати найголовнішу статтю конституції - охороняти життя громадян, ну а діти висловили свою думку щодо права їхніх батьків висловлювати мирно свою думку на Майдані, бо більшість батьків їхніх зараз на Майдані, і, відповідно, вони турбуються про їхнє життя і гімназійне братство саме тому провело цю акцію", - зазначила Лариса Василишин.

Деталі акції дивіться у відеосюжеті Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: