Для дітей з особливими потребами проведуть мистецьку акцію

У вівторок, 28 січня, о 14.00 годині працівники відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть мистецьку акцію «Різдво у душах» для дітей з особливими потребами. Захід відбудеться у палаці культури імені Гната Хоткевича за адресою: вул. Кушевича, 1, та має на меті забезпечення рівних можливостей у доступності культурних цінностей для дітей та молоді з особливими потребами, їх творчої реалізації та демонстрування талантів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

Захід розпочнеться театральним дійством «Свят вечір», опісля популярні львівські співаки - Назар Савко, Софія Федина, Оксана Муха разом із дітьми з особливими потребами сповістять у колядках та щедрівках відчуття Різдвяного духу та народження Спасителя світу. Завершиться дійство модним дефіле учасників заходу у святковому вбранні та солодким частуванням.

«Для всебічного та ефективного розвитку дітей з особливими потребами, необхідно органічно розвивати дозвільну сферу. Участь у творчих заходах, спілкування з однолітками, дозволить природно реалізувати особисті і соціальні амплуа, інтереси і потреби, творчу ініціативу дітей. Ми віримо, що цей захід зігріє різдвяним теплом душі дітей, які потребують уваги та турботи», - розповіла Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

«Дітям та молоді з особливими потребами нелегко у повсякденному житті, але попри всі негаразди вони талановиті та креатині і потребують уваги та підтримки. Тому зробити мистецтво доступним для них - це одне з найважливіших завдань відділу соціальної роботи», - розповідає Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

В акції візьмуть участь творчі колективи дітей та молоді з особливими потребами зі школи для дітей з порушенням зору «Левеня», школи-інтернату №104, школи-інтернату №100, ГО «Довіра», ГО УТОС.

Співорганізаторами акції є: товариство Червоного Хреста Шевченківського району, Мамин клуб – журнал для турботливих батьків, «Piccolo», виробництво та оптова торгівля дитячим одягом, ТОВ «Альянс Маркет», фабрика солодощів Вікторія-ГС, професійно-технічний заклад «Молодіжний навчальний центр ім. І. Боско», Львівський коледж легкової промисловості, кондитерська фабрика «Ярич».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: