Львів очищають від самовільно встановлених виносних рекламних конструкцій

Зовнішня реклама, в тому числі і виносні рекламні конструкції, так звані – штендери, відповідно до Правил розміщення зовнішньої реклами у м. Львові, повинні розміщуватися виключно на підставі дозвільної документації. Зважаючи на те, що штендери створюють перешкоди для пішоходів, неповносправних людей, в центральній частині міста їх розміщення не дозволене і дозволи на їх встановлення не видаються. За самовільне розміщення виносних рекламних конструкцій на порушників можуть бути накладені штрафні санкції у розмірі до 1700 грн. Про це інформує КП «Адміністративно-технічне управління», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Відтак, КП «Адміністративно-технічне управління» систематично очищає місто від самовільно встановлених виносних рекламних конструкцій. Протягом 2013 р. було  демонтовано більше тисячі (1 090) самовільно встановлених штендерів. Порушникам були скеровані 726 вимог щодо демонтажу самовільно розміщених виносних рекламних засобів. На 249 суб’єктів господарювання, які не виконали вимог, скерували подання до Держспоживінспекції у Львівській області щодо порушення закону України «Про рекламу». За інформацією Держспоживінспекції, за 2013 р. на власників самовільно встановлених штендерів накладено штрафні санкції на загальну суму 107 745 грн.

«Ми наголошуємо, що у центральній частині міста не дозволено розміщення виносних рекламних конструкцій. Дані штендери вважаються самовільно встановленими і підлягають обов’язковому демонтажу. Однак, власники можуть повернути свої рекламні конструкції, пред’явивши передбачені Правилами розміщення зовнішньої реклами у м. Львові документи та компенсувавши КП «Адміністративно-технічне управління» витрати на демонтаж, транспортування та зберігання рекламних засобів» - розповіла в. о. директора КП «Адміністративно-технічне управління» Наталя Сеньків.

Довідка

Рекламні конструкції  виносні – штендери - тимчасові спеціальні конструкції, що розташовуються в години роботи закладів.

Центральна частина міста, як  зазначено у Правилах розміщення зовнішньої реклами у м. Львові, охоплює такі вулиці: вул. І. Франка, вул. М. Грушевського, вул. Л. Мартовича, вул. В. Стефаника, вул. Ю. Словацького, вул. Січових Стрільців, вул. Університетська, вул. Б. Лепкого, вул. Городоцька, пл. Князя Ярослава Осмомисла, вул. І. Гонти, вул. М. Кривоноса, вул. В. Винниченка, пл. Соборна, вул. І. Франка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: