На київському Євромайдані не вистачає теплих речей, - медики

Наразі активісти в Києві не потребують медикаментів, а натомість їм не вистачає касок, захисних окулярів та теплих речей.

Про це стало відомо сьогодні, 27 січня, під час брифінгу щодо роботи Швидкої медичної допомоги Майдану, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

На початку грудня львівські медики-волонтери в Києві створили Швидку медичну допомогу майдану, яка успішно діє і до нині, залучаючи все більше і більше лікарів-волонтерів до співпраці. Також Швидка медична допомога майдану співпрацює з Автомайданом.

Медичний пункт Швидкої Медичної допомоги Майдану знаходиться у ЛОДА на другому поверсі і прийом громадян ведеться безперервно. Також сформовані бригади медиків-волонтерів, які чергують у місцях масових скупчень людей, зокрема на вул. Рубчака та Стрийській та ін.

Окрім загальної інформації по роботі медичних пунктів у Львові, активісти Швидкої медичної допомоги Майдану хочуть звернутись до правоохоронних органів зі зверненням не чіпати жінок, дітей та людей похилого віку, брати відповідальність за свої дії та захищати громадян. Окрім того, українські медики глибоко занепокоєні діями "Беркуту", які підняли руку на лікарів і не дозволяли їм виконувати свого професійного обов'язку.

Нагадаємо, що міський голова міста Львова оголосив, що львівські лікарні готові приймати усіх постраждалих з Києва. На жаль, активісти не можуть повідомити, скільки осіб з Києва наразі перебуває на лікуванні у Львові і також спосіб їхньої переправи зі столиці в цілях збереження безпеки потерпілих.

Довідка

Телефони гарячої лінії для реєстрації медиків-волонтерів для відправки на Київ:

068-169-11-27

063-070-37-20

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: