У Городку мирно пікетують РДА і готуються до створення виконкому (відео)

Сьогодні, 27 січня, від 7 години ранку у місті Городок на Львівщині місцеві мешканці проводять мирний пікет Городоцької РДА, очікуючи прибуття на роботу голови місцевої РДА Оксани Дунас.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо із міста Городок.

Місцевий громадський активіст Андрій Хома розповів, що громада дала голові РДА 24 години на написання заяви на звільнення із займаної посади, однак у суботу у РДА оголосили короткий робочий день і уже після обіду усі кабінети були опечатаними печатками районної державної адміністрації.

Станом на сьогодні на 9 30 ранку голова РДА та її заступники так і не з’явились на робочих місцях.

Натомість місцеві мешканці вимагають від голови районної ради проведення сьогодні на 15 годину позачергової сесії районної ради, на якій буде прийняті рішення про оцінку загальнополітичної ситуації у країні, про створення виконавчого комітету районної ради, про утворення місцевої Народної Ради, а також, можливо, і про висловлення недовіри голові РДА.

Як розповів Андрій Хома, під час сесії також планується розгляд питання про призупинення та розірвання договору оренди між Городоцької районною радою та районною державною адміністрацією.

Деталі дивіться у відеосюжеті Дивись. Інфо із Городка:

Олег ДОВГАНИК, Дивись. Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: