У Львові пройде благодійний аукціон

В п'ятницю, 31 січня, о 17 год, у Британському клубі Мистецької Галереї Гері Боумена, відбудеться благодійний аукціон творів живопису, авторами робіт яких є молодь з особливими потребами центру "Джерело".

Про це повідомляє прес-служба навчально-реабілітаційного центру "Джерело"

У п`ятницю, 31 січня о 17.00 Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» запрошує на Благодійний аукціон живописних робіт своїх вихованців, організованого спільно з Мистецькою галереєю Ґері Боумена. Залучені кошти спрямовуються на підтримку та розвиток програми арт-терапії Центру «Джерело».

У живописних роботах пропонується цікавий неординарний погляд молоді з особливими потребами на Різдвяні свята і зимовий період. Автори робіт – це вихованці Центру віком від 18 до 35 років. Багато хто з них має мовні порушення або не розмовляє зовсім, тож малюнок – це спосіб невербального спілкування з навколишнім світом.

У процесі створення рисунку, в живописі і ліпці, в процесі організації форм і кольорів, за допомогою зображених образів молодь працює над своїми думками, почуттями, виховує почуття внутрішнього контролю та порядку.

Заняття на художній майстерні дозволяють вихованцям розкривати свої внутрішні сили, підвищувати самооцінку, налаштовуватись на позитивний лад, підвищувати художню компетентність та розвиватися в напрямку інтеграції у суспільство.

Процес роботи молоді з особливими потребами здійснювався за основними засадами арт-терапії та арт-педагогіки, що є способом соціальної адаптації через малювання. Аукціон ініціює зацікавленість творчістю неповносправної молоді, їхніми можливостями, потребами та сприяє зміні стереотипів.

Будуть представлені також окремі твори відомих митців, які були надані авторами спеціально для цього аукціону. Гості зможуть також насолодитися приємною атмосферою та чарівними звуками віртуозної гри на гітарі. Вхід вільний.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: