У Німеччині висловили солідарність з українським народом

Товариство Розвитку міст-партнерів німецького Фрайбурга висловило свою солідарність місту-побратиму Львову та всьому народу України.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

«Наше Товариство Розвитку міст-партнерів Фрайбурга спостерігає з великою стурбованістю за розвитком ситуації у Вашій чудовій країні. Щоденні новини та фотографії зі столиці держави міста Києва лише пригнічують та приголомшують. Ми подумки з Вами і почуваємось міцно пов'язаними з Вами.

Ми сподіваємось і бажаємо мирного, демократичного та правового вирішення серйозного конфлікту. Можливо, не буде швидкого повороту у сторону добра і тривалого миру. Але зараз Вам точно потрібно багато обережних людей, які мають витримку, вміння переконувати, глибокі переконання та відчуття справедливості і які зможуть взяти долю Вашої країни у свої руки. Таких людей ми бажаємо Вам від щирого серця.

Товариство Розвитку міст-партнерів Фрайбурга хоче висловити свою солідарність українському місту-побратиму Львову та всьому народу України», - йдеться у листі першого голови Товариства Ганса-Юргена Штадельгофера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: