У рамках благодійної акції діти переглянули мультфільм «Хоробре серце»

 В нашому місті дітям організовують благодійні акції. Так, в рамках акції «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний» управління соціального захисту Львівської міської ради спільно з дирекцією кінотеатру «Кінопалац «Коперник» влаштували для дітей з соціально вразливих сімей Шевченківського району безкоштовний перегляд мультфільму «Хоробре серце». Перегляд мультфільму відбувся в суботу, 25 січня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

«Діти дізналися історію про хороброго лицаря, який бився з драконом та злими ворогами, аби врятувати принцесу та ціле королівство. Від перегляду мультфільму діти отримали позитивні емоції та незабутні враження, про що свідчили радість в очах і щирі дитячі усмішки», - розповіла головний спеціаліст управління соціального захисту Львівської міськради Віра Мартинюк.

Благодійний марафон «Львів соціальний» покликаний об’єднати можливості усіх ланок міської влади та вийти за рамки прописаних міських та державних програм. В рамках марафону, без залучення бюджетних коштів, проводиться ряд соціальних акцій для різних категорій потребуючих громадян - це люди з вадами здоров’я, люди похилого віку, діти з потребуючих сімей та ін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: