За 2013 рік за житловими субсидіями до управління соціального захисту звернулось понад 25 тис. львів’ян

Актуально про соціальний захист. Мешканці Львова активно звертаються за житловими субсидіями. Так, впродовж 12 місяців 2013 року за цим видом допомоги звернулось 25,5 тис. львів’ян, з яких призначено субсидій 24,5 тис. сімей, що становить 96% призначень.  Загалом, станом на 1 січня 2014 року державні житлові субсидії отримували 13,5 тис. львівських сімей, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Високий відсоток призначень свідчить про високу поінформованість мешканців про умови призначення державних житлових субсидій, тобто, які для цього потрібні документи, хто може претендувати на цей вид соціальної допомоги та куди потрібно звертатись. За перші три місяці цього опалювального сезону жовтень-грудень 2013 року за субсидіями звернулось 9,48 тис. сімей, що становить 37% звернень за субсидіями у 2013 році, загалом», - зазначила начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

Нагадаємо, державна житлова субсидія призначається громадянам з місяця їх звернення із заявою, терміном на 6 місяців. По закінченні терміну призначення, мешканці повинні підтвердити своє право на житлову субсидію. Для цього їм потрібно звернутись у «єдину приймальню» районного відділу соціального захисту, з відповідним пакетом документів.

«Для зручності львів’ян, економії їх часу та оперативності обслуговування, в управлінні соціального захисту діють послуги можливості запису на прийом телефоном чи Інтернетом через сайт управління соцзахисту «Львів соціальний». Прийом мешканців за попереднім записом здійснюється щовівторка та щочетверга», - розповів заступник  начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Записатись на прийом в «єдину приймальню» в режимі «онлайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua

 

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до  відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

 

Галицький: тел.:  261-44-50 (вул. Ф. Ліста, 5)
Личаківський: тел.:  235-71-62 (вул. Театральна, 10)
Залізничний: тел.:  295-82-28 (вул. І. Виговського, 34)
Франківський: тел.:  237-50-81 (вул. Генерала Т. Чупринки, 85)
Шевченківський: тел.:  252-28-40 (вул. В. Липинського, 11)
Сихівський: тел.:  254-64-80 (пр. Червоної Калини, 66)

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: