Колодій попросив звільнити приміщення Львівської ОДА

Активістів та мітингувальників, які майже п’ять днів утримували приміщення Львівської ОДА та не впускали на роботу її працівників, попросили покинути будівлю. З таким листом до Народної самооборони звернувся голова Львівської облради Петро Колодій. Відповідно, сьогодні приміщення ЛОДА буде звільнено від протестувальників.

Про це 28 січня у коментарі IA ZIK повідомив комендант народної самооборони Львівської ОДА Андрій Соколов.

«Ми отримали лист голови Львівської облради Петра Колодія з проханням звільнити зайняті нами приміщення. Коли власник приміщення, один із координаторів опозиції області, звертається, ми зобов’язані виконати. У нас не було мети воювати з опозицією і мети сидіти тут до переможного кінця теж не було. Є звернення Петра Колодія, він взяв на себе відповідальність тепер за це приміщення. А собі якусь роботу іншу знайдемо», – повідомив А. Соколов.

За його словами, сьогодні приміщення ЛОДА повністю буде звільнено.

«Люди трохи незадоволені. Але ми не можемо з опозицією воювати, ми разом боремося з режимом», – констатував А. Соколов.

За його словами, львівський Майдан залишається далі, барикади біля ЛОДА також залишаються. «Це ніхто навіть не обговорює», – зауважив комендант народної самооборони ЛОДА.

За його словами, протягом усіх днів блокування ЛОДА, активісти не впускали її працівників на роботу.

«Працівники ЛОДА намагалися потрапити на роботу. Ми їх сьогодні не впускали. Але з моменту, коли ми покинемо приміщення, якщо працівники ЛОДА будуть працювати – всі питання до керівника облради, щоб він мотивував причину цього», – додав А. Соколов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: