Миколаївська районна та міська ради визнали владу Народної Ради

28 січня 2014 року Миколаївська районна та міська ради на позачергових сесіях ухвалили рішення про визнання Народної Ради України органом, уповноваженим представляти інтереси народу України. Про це повідомив голова фракції ВО «Свобода» в Миколаївській міській раді Олег Микитка, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОО ВО "Свободи".

Зокрема на сесії районної ради депутати проголосували за рішення про визнання Народної Ради України, про створення виконавчого комітету та муніципальної дружини. За пропозицією голови фракції ВО «Свобода» в районній раді Богдана Петріва, депутати ввели до складу виконавчого комітету ради трьох представників місцевого Штабу національного спротиву.

Депутати також виступили з вимогою до районного осередку Партії регіонів про саморозпуск. На це депутат районної ради, «регіонал» Ігор Гирилів пообіцяв, що на Миколаївщині ПР буде ліквідовано.

Депутати Миколаївської міської ради на своїй позачерговій сесії проголосували за визнання Народної Ради України та за створення муніципальної дружини.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: