У Львові закликають стріляти у правоохоронців (фото, відео)

Активісти Народної самооборони закликають громадськість не припиняти активні дії, бойкотувати не тільки ОДА, але і репресивні органи, такі як прокуратура. Також один з активістів заявив про те, що "людина в мундирі - свиня, і тому стрілянина по ній - справа дозволена".

Про це стало відомо під час пікету студентами вишів прокуратури Львівської області, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

Штаб самооборони вважає, що потрібно бойкотувати прокуратуру через те, що вони порушували кримінальні справи та дезінформували ЗМІ.

1

"Зараз ми повинні проявити солідарність та бойкотувати все, що належить окупаційній владі -  від підприємств, які є донорами хунти, до органів, які є репресивним апаратом та будь-яку владу, яка вважає Народну Раду нелегітимною", -йдеться у публічному зверненні активістів.

3

На переконання активістів, бойкот потрібен тому, що "влада вже знаходиться а агонії і намагається домовитись", однак "не треба вестись на московську пропаганду про те, що в Україні панує двовладдя. Влада єдина - і це народ", - зазначає один з активістів.

Наостанок активісти красномовно зазначили про те, що "ми або продукт на столі капіталістів, криміналістів та олігархів, або ми його Великий Громадянин" і тому зараз перед нами постає вибір чи зупинитись, чи "добити цього дракона".

4
Детальніше про заклики активістів Штабу народної самооборони дивіться у відеосюжеті Дивись. Інфо:

Ольга КРАСЬКО, Дивись. Інфо

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: