Влада тепер зможе засуджувати Шухевича і Бандеру, - нардеп

"Поясню, чому я проголосував "ПРОТИ" 4 парнокопитних" законів, які сьогодні були введені наново голосуванням у Раді, і чому вважаю,що була помилкою багатьох опозиціонерів голосувати ЗА ці законопроекти. 9 "парнокопитних" псевдо-законів сьогодні були скасовані-361 ЗА. А після того БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ знову було поставлено на голосування 4 "парнокопитних" законопроекти.І проголосовані знову без обговорення( в тому числі і депутатами від двох опозиційних фракцій)", - написав у Фейсбуці нардеп Олесь Доній.

Картками, а не копитами, але яка різниця, якщо навіть депутати , які голосували, не змогли мені дати відповідь,що ж входить у ці 4 закони? А до них, до речі, входить один з законопроектів, який дасть можливість прокуратурі притягати до відповідальності тих, хто за інтерпретацією Колесніченка діяв проти комуністів у роки другої світової. Чи хтось не знає, як ця влада трактує Шухевича і Бандеру? Тепер вони їх осуджуватимуть "по закону"!!! Може я чогось знову не розумію, може я знову помиляюсь, але голосувати за ці 4 закони сьогодні було НЕ МОЖНА! Та навіть з політичної точки зору, ну, як можна було без обговорення голосувати за частину "парнокопитних"?Це ж означає визнати,що Партія Регіонів "45%" була права під час "парнокопитного голосування". Ну, який же це "КОМПРОМІС"?

В мене враження, що підступна пропозиція увійти до Уряду засліпила очі, і пом'якшила твердість опозиційної позиції під час переговорів. Ще раз кажу: не вважаю,що я дію завжди безпомилково, не стверджую, що і нині я абсолютно правий, але, як на мене, за жоден з "парнокопитних законів" сьогодні голосувати було НЕ МОЖНА!

Ну і наостанок: лише 4 депутати наважилися голосувати ПРОТИ цих 4 "парнокопитних" законів, прийнятих Радою без обговорення:: О.Бригинець, А.Павловський,О.Доній,О.Канівець.

P.S. Щоб Ви розуміли, тепер за інтерпритацією Колесніченка Кернес МАЄ ВСІ ПІДСТАВИ виступати проти Юрія Шевельова. Бо, бачте, він же за німців дописува у газети.Значить-"пособнік"!!!", - написав нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: