Пікет Міндоходів у Львівській області: із вікна будівлі активістів "послали" (відео)

Сьогодні, 29 січня, під час пікету Міністерства доходів і зборів у Львівській області з вікна першого поверху будівлі невідомий чоловік "в погонах" викрикнув пікетувальникам образи нецензурного змісту.  Невідомий відмовився повторити це на камеру і закрив жалюзі.

Про це повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

Такий жест викликав хвилю непорозуміння та обурення серед пікетувальників. Начальник охорони заявляє, що він не допускає такого, втім, свідків, які можуть довести протилежне більш, ніж достатньо. Основним аргументом начальника постає відсутність зафіксованих образ на камеру.

Сотник львівської самооборони Сергій вважає, що цим невідомим був силовик, представники яких є у кожному митному органі. На переконання сотника, така образлива поведінка є "свідченням того, що дані працівники мають вказівки зневажати народ. Вони навряд будуть робити силові акції, однак їхня поведінка показує все".

Також він зазначив, що ситуація, коли людина у формі з вікна державного органу викрикує образи мирним громадянам - "неприпустима у жодній державі".

Поки що не вдалось ідентифікувати того, хто викрикував образи.

Деталі дивіться у відеосюжеті Дивись. Інфо:

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: