Працівники Міндоходів мають змогу їхати на Євромайдан, - Пекарчук (відео)

Сьогодні, 29 січня, мешканці Львова зібрались для пікету Міністерства доходів і зборів у Львівській області. Працівники Міністерства зреагували миттєво і закликали активістів до діалогу.

Про це повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

Представники міністерства попросили створити ініціативну групу від громадськості та зайти в будівлю Міністерства з метою конструктивного обговорення вимог. Діалог з ініціативною групою вів начальник Головного управління Міндоходів у Львівській області Віталій Пекарчук.

Основний меседж активістів - "У першу чергу держслужбовець - це громадянин України, а потім уже виконавець певних функцій". Окрім того, активісти поцікавились у Пекарчука, чи всі працівники Міністерства доходів мають змогу поїхати на Євромайдан в Київ для висловлення своєї громадянської позиції без непередбачуваних наслідків. Один з активістів зазначив, що у сфері освіти мали місце інциденти, коли перевіряли, хто з працівників брав відпустку за свій рахунок у кінці листопада-початку грудня.

У відповідь на цю заяву Пекарчук повідомив, що своїм працівникам він не забороняє нікуди їхати і ніхто не перевіряє, для чого той чи інший службовець бере відпустку.

Також він спростував заяву про те, що представники податкової міліції з Львівської області знаходяться в Києві: " Жоден працівник податкової міліції зараз не перебуває в Києві", - зазначає він.

Один з активістів акції Віталій Ковтун застеріг працівників Міністерства доходів і зборів у тому, що дана установа може стати інструментарієм у руках влади у забезпеченні виконання злочинних наказів на місцях. Активіст закликав не піддаватись на такого роду провокації та лишатись на стороні народу.

"Наша акція має мирний характер", - зазначає Ковтун, - "А також ця акція має також інформаційно-упереджувальну та освітянську мету, тому що ми хочемо донести очільникам певну позицію. Ми хочемо бути почутими".

Деталі дивіться у відеосюжеті Дивись. Інфо:

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: