У Львові вшановують подвиг Героїв Крут (фото)

29 січня у Львові подвиг Героїв Крут вшанували на Личаківському кладовищі покладанням квітів до могили учасника бою під станцією Крути Ігоря Лоського та поминальною молитвою за полеглими крутянцями, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

У заходах взяли участь депутати Львівської обласної ради Андрій Холявка, Остап Стахів та Юрій Зірченко, а також представники громадськості, ліцеїсти Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.

Також депутати, ліцеїсти та громадськість поклали квіти до могили активної учасниці створення Львівського державного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут Ірини Калинець, похованої на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища.

Вшанування подвигу Героїв Крут продовжаться вечором-реквіємом у Львівському державному ліцеї із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.

У коментарі учасник заходу депутат Львівської обласної ради, зокрема, Остап Стахів сказав: «Відзначення 96-ої річниці подвигу Героїв Крут є нині дуже символічним, тому що у ці дні ми маємо нові Крути, маємо Майдан, маємо в Києві барикади. Маємо знову подібний до того час, коли Україна тільки повставала на початку ХХ століття. Нові Муравйови пробують поставити наш народ на коліна. Але їм це не вдасться. Ми визволимо Україну від того страшного ярма».

герої-крут2 герої-крут3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: