Суд визнав львівського чиновника винним у перекритті дороги

Галицький районний суд Львова визнав винним активіста львівського Євромайдану, чиновника Львівської міськради Андрія Шевціва у перекритті дороги біля села Гамаліївка, але звільнив його від кримінальної відповідальності.

У коментарі ZAXID.NET Андрій Шевців сказав, що він подаватиме апеляцію. Рішення суд прийняв 29 січня.

«Прокуратура закрила справу по Гамаліївці, однак міліція та прокуратура підтвердили факт моєї провини і без ознайомлень передали справу в суд. Суд виніс рішення, що я винний у вчинені правопорушення, але враховуючи прийняті закони, звільняюся від кримінальної відповідальності», – сказав він.

За слова Андрія Шевціва, він не погоджується із цим і подаватиме апеляцію. «Я не вважаю себе винним. Мій захисник вважає, що немає жодного доказу, що саме я був організатором блокування дороги», - додав чиновник.

Нагадаємо, прокуратура Львівської області у зв’язку із набуттям чинності ЗУ «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» закрила 6 кримінальних проваджень, серед яких справа щодо перекриття траси Київ-Чоп біля селі Гамаліївка 26 листопада минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: