Трускавецька і Золочівська міські ради проголосували за владу Народної Ради

30 січня 2014 року на сесії Трускавецької міської ради депутати ухвалили рішення про визнання Народної Ради України як колегіального органу, уповноваженого представляти інтереси народу України. Це рішення підтримали одностайно.

29 січня відбулася позачергова сесія Золочівської міської ради, на якій також визнано Народну Раду України. Депутати підтримали звернення депутатів усіх рівнів Львівщини, ухвалене 22.01.2014 року на Майдані Незалежності у місті Києві. Рада звернулася до членів Золочівських осередків Партії регіонів і Комуністичної партії України з вимогою вийти з лав партій. «Ви також несете політичну і моральну відповідальність за дії своїх соратників.  Віднайдіть у собі залишки людського духу та гідності і негайно залиште лави злочинних Партії регіонів та Комуністичної партії України. Звертаємося до кожного члена Партії регіонів та Комуністичної партії України: «Виходь або відповідай!».

Також депутати вирішили заборонити в місті заходи за участю особового складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, інших правоохоронних органів з використанням спеціальних засобів, зброї та військової техніки спрямовані на обмеження прав громадян на проведення мирних зібрань.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: