В Україні реалізовується сценарій послаблення будь-якої влади, - Куйбіда

В Україні реалізовується сценарій послаблення будь-якої і спроби розколоти нашу державу як таку.

Про це на прес-конференції у Львові заявив голова НРУ, депутат Львівської обласної ради Василь Куйбіда, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Справді, розгін студентів на Євромайдані був глупістю та дурістю, адже всі розуміли, що за пару днів вони розійдуться. Потім були події 7 грудня на Майдані, логіки у яких також немає, але хтось розігнав. Зараз пропадають люди, працюють цілі ескадрони смерті. Проте на це потрібно дивитись по іншому: а якщо це не дурість, а хтось в Україні спеціально реалізовує сценарій послаблення будь-якої влади і заганяє нашу країну у ріки крові», - сказав Василь Куйбіда.

Екс-мер Львова також наголосив, що у Росії є декілька сценаріїв подальшого розвитку подій і найгіршим із них для України є той, де чотири області нашої держави повинні увійти у склад Росії, а найкращий варіант для нас – що усе залишиться без змін.

«До речі, події 16 січня із прийняттям цих скандальних законів – також із цієї ланки», - каже лідер НРУ.

Куйбіда наголошує, що парламент прийняв два законопроекти комуністів про внесення змін до ККУ, про які у силу політичних перепитій зараз майже не згадують.

«Це ще один крок, щоб розділили Україну, бо на Майдані стоїть і Луганськ, і Львів», - каже Куйбіда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: