Якщо б опозиція прислухалась до народу, то Майдан закінчився б ще 1 грудня, - Куйбіда

Президент України Віктор Янукович не дбає за власну армію і хоче поставити її на грань повної і незворотної розрухи.

Про це на прес-конференції у Львові повідомив голова Народного Руху України, депутат Львівської обласної ради та екс-мер Львова Василь Куйбіда, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Результат Майдану уже є очевидним: усі, хто говорили, що у нас немає нації та громадянського суспільства – уже мовчать. Нація стоїть на Майдані, а громадянське суспільство працює на перемогу. Натомість Янукович не дбає про безпеку власної армії і поставив її на грань повної і незворотної розрухи», - розповів Василь Куйбіда.

Він також наголосив, що третьою ідеологемою Майдану є те, що як і раніше, так і зараз політичні лідери як плентались за народом, так і плентаються досі.

«Чомусь ці лідери уже забули за акцію «Вставай, Україно!», забули, як вони їздили по усім областям і чули не тільки про революційні настрої, але й про готовність до реального втілення цих революційних планів. Якби вони тоді до цього прислухались, то Майдан б закінчився ще 1 грудня: 1,5 мільйони людей на Майдані, утворюється тимчасовий уряд і все. А так зараз у країні хрустке двовладдя – ті не можуть, а ті не хочуть. Але двовладдя довго тривати не буде. Терези переважать у якусь сторону – або у сторону владу, або у сторону опозиції. Також, звісно, опозиції і Майдану потрібно зважати і на міжнародну ситуацію, адже за розвитком подій в Україні активно спостерігає уся міжнародна спільнота», - відзначає Василь Куйбіда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: