Соціальні працівники принесли Різдво у душі дітей з особливими потребами

28 січня працівники відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели  мистецьку акцію «Різдво у душах» для дітей з особливими потребами, яка відбулась у палаці ім. Гната Хоткевича, проце кореспондента Дивись.Інфо повідомили в прес-центрі Львівської міської ради.

Захід розпочався вітальним словом організаторів. Опісля діти та молодь поринули у справжню Різдвяну атмосферу завдяки львівській співачці Оксані Мусі, яка акапельно заколядувала «Дивная новина», «Шедше тріа царі», «Ой, питалася, княжа корона» та Софії Федині, яка спільно з незрячою дівчинкою зі СШІ №100 виконала «Спи, Ісусе, спи» та «Слава вовишніх Богу». Продовжилося дійство вертепом за участю учнів гімназії «Галицька» у колоритних вбраннях.

Найбільше вразило глядачів дефіле за участю дітей з особливими потребами, які демонстрували колекцію одягу в «сучасній геометрії», виготовлену майстрами швейної справи Львівського коледжу легкої промисловості.

Привітати усіх з народженням Ісуса Христа прийшов і гурт Львівського інституту банківської справи. Чарівне дівоче тріо «Тоніка» разом з особою з особливими потребами - Світланою Кручко заспівали «Лелію».

Завершився захід колядкою «Бог ся рождає» у виконанні Назара Савка та особою з особливими потребами - Юрія Кадая. Опісля організатори заходу вручили солодкі частування глядачам та учасникам і висловили слова вдячності усім, хто подарував дітям та молоді з особливими потребами відчуття радості, щастя та миру.

«Не може не тішити той факт, що так багато талановитих та популярних співаків, не лише зі Львова, готові долучитись до соціальних ініціатив запропонованих Львівським міським центром соціальних служб. Адже, коли на одній сцені своє мистецтво демонструють професіонали разом з особливими людьми, серце завмирає та наповнюється неймовірним теплом», - розповідає Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: