Cадовий закликав до єдності, пильності та згуртованості (відео)

Міський голова Львова закликав громаду міста до єдності, пильності та згуртованості. Також мер попросив, аби про усі підозрілі та неординарні ситуації мешканці повідомляли на «гарячу» лінію міста за номером 297-59-11. Також Андрій Садовий звернувся до міліції щодо розслідування випадку, який трапився в четвер на котельні на вул Винниченка.

«Сьогодні багато хто себе запитує – чим і коли закінчиться боротьба? Маю особисте відчуття, що шлях до чесної, успішної та демократичної України буде довгим і непростим. Нас чекають нові випробування. Але в чому я особисто не маю сумніву, у тому, що кожен, хто сьогодні приймає для себе рішення у той чи інший спосіб брати участь у цій боротьбі, стає на сторону добра і робить те, що має робити кожна гідна людина в такій ситуації для себе, для своєї рідної країни та своїх нащадків. Це момент істини для кожного з нас.

Львів має дуже важливу функцію. Громада максимально згуртувалась і налагодила активне постачання Майдану всім необхідним. Церкви, школи, підприємства стали осередками збору коштів, медикаментів, теплого одягу та інших необхідних матеріалів.

Сьогодні у Львові нема жодної родини, представники якої не були б на Майдані. Наші львівські лікарі надають допомогу десяткам постраждалих з Києва, а також виїжджають волонтерами до столиці. В цій ситуації нашим спільним завданням є підтримка порядку та організованості в місті.

Я вкотре хочу донести свою позицію щодо загального страйку в місті, до якого дехто закликає. Місто, яке виконує таку важливу функцію для Майдану, не має права зупинитись та бути паралізованим. Моя позиція щодо підприємств життєзабезпечення Львова є категоричною. Всі вони будуть працювати безперебійно. Тим більше, що ми очікували і вже фіксуємо спроби диверсії. Минулого четверга невідомі здійснили напад на котельню, яка обігріває будинки на вул Винниченка. Внаслідок атаки котельня була виведена з ладу на годину часу. Згодом котельня відновила свою роботу. Нападники, на жаль, не були затримані. Я вимагаю від міліції проявити свою солідарність з громадою і зробити все, аби знайти та покарати ініціаторів диверсії. Я також дав доручення посилити охорону об’єктів життєзабезпечення міста. Прошу також усіх Вас повідомляти «гарячу» лінію міста за телефоном 297-59-11 про всі підозрілі та неординарні ситуації. Я закликаю всі громадські організації, політичні партії, всю громаду міста до єдності, пильності та згуртованості», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: