Рибака "посунуть", - Луценко

Верховна Ради наступного тижня має стати центром розв’язання політичної кризи в Україні. Про це заявив лідер «Третьої української республіки» Юрій Луценко.

Про план дій на найближчий час євромайданівцям оголосять вже завтра на народному віче. Прозвітувати там мають і про переговори зі світовими політками, які відбулися у Мюнхені – підсумував Луценко.

Юрій Луценко, лідер громадянської ініціативи «Третя українська республіка»: «На сьогоднішній день вулиця зробила майже все, що могла, і центр подій перемістився в парламент. На моє глибоке переконання, завдяки західним санкціям і безглуздому терору влади склалася нова парламентська більшість. Янукович використав останній патрон, коли примусив свою фракцію голосувати за закон про амністію в його редакції. Я знаю, що існує підпис більшості депутатів про зміну керівництва Верховної Ради. І це план на наступний тиждень: створення нової більшості, повернення демократичної Конституції, створення уряду народної довіри – нейтрального або опозиційного – і встановлення дати президентських перевиборів».

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: