Салу доповіли про стан справ у галузях Львівщини

Нараду щодо роботи усіх систем життєзабезпечення на Львівщині у зв’язку зі складними погодніми умовами з керівниками департаментів та структурних підрозділів обласної адміністрації провів cьогодні, 30 січня, голова Львівської ОДА Олег Сало, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської ОДА.

«Найпроблемніший – Радехівський район. Також у зв’язку зі сильним вітром та хуртовинами періодично утворюються перемети на дорогах у Бродівському, Золочівському, Миколаївському, Сокальському, Старосамбірському та Яворівському районах», – повідомив  директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексій Титаренко.

У зв’язку з переметами на дорогах у чотирьох районах Львівщини (Кам’янка – Бузькому, Бродівському та Сокальському районах) не всі автобуси «Школярик» вийшли на маршрути. Таким чином на навчання у школи не потрапили приблизно півтори тисячі учнів. Водночас усі «Школярики» пальним забезпечені. Про це повідомив  в.одиректора департаменту освіти і науки ОДА Роман Бабій.

Немає проблем з паливно- мастильними матеріалами і в дорожніх служб. Також повністю забезпечені коштами. Служба автомобільних доріг переведена на цілодобовий режим роботи вже четверту добу.

На гірських перевалах на Львівщині розгорнуто пункти обігріву. Ще дві такі палатки встановлено у Дрогобицькому районі.

Різке похолодання, як повідомив директор департаменту охорони здоров’я  Львівської ОДА Ростислав Ступницький, призвело до того, що в області вже є три випадки переохолодження і три – обмороження.

Водночас, як підсумував керівник департаменту освіти, а також головний медик Львівщини, їхні галузі працюють у штатному режимі. Зарплати виплачено вчасно. Немає заборгованості зі зарплат також галузь культури.

«Відвідуваність вистав, концертів, виставок, в залежності від установи, впала від 10% до 50% .  Установи культури є бюджетними, дотаційними, але частково утримують себе від продажу квитків», – сказала директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Наталія Гамкало.

Загалом на Львівщині виплачено усі соціальні допомоги, завершено фінансування пенсійних виплат, а також зарплат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: