Грушевський заперечує свій вихід з фракції Партії регіонів

Народний депутат (Партія регіонів) Віталій Грушевський спростовує інформацію про свій вихід з фракції регіоналів. Про це в неділю, 2 лютого, він розповів в ексклюзивному коментарі кореспонденту НБН.

«Це суща брехня. Також як лідери опозиції вже брешуть людям протягом двох місяців, що їх мета будівництво демократичної України – їх мета це отримання особистої влади і розподілити посади за рахунок волевиявлення людей», – сказав він.

При цьому він підкреслив, що вийшов на Майдан висловити свою громадську позицію.

«Я вийшов на майдан з однією метою: що вистачить людей водити по колу і вводити в оману», – зазначив нардеп.

При цьому він нагадав, що він як громадянин запропонував сім принципів плану дій, «який вже сьогодні можна впроваджувати в життя».

За словами нардепа, після того як він озвучив план дій, присутні на Майдані «почали скандувати його прізвище». У зв'язку з чим глави опозиційних фракцій дали команду ведучому оголосити, що пан Грушевський залишив фракцію Партії регіонів.

«Після мого виступу лідери опозиції побачили, що люди скандують  «Грушевський», емоційно підтримують мене і мої пропозиції, вони дали команду ведучому сказати цю брехню, що я вийшов з фракції Партії регіонів», – сказав він.

При цьому пан Грушевський зазначив, що йому довелося повертатися на Майдан для спростування даної інформації.

Відповідаючи на питання кореспондента про те, чи можливо переформатування більшості в парламенті Грушевський заявив: «На мою думку, сьогодні необхідно щоб закон виконувався».

Також він нагадав, що поки в Україні діє президентсько-парламентської форма правління.

На думку регіонала, «спроби у антиконституційний спосіб повернуться до парламентської-президентської форми правління – це перемога фінансово-промислових груп, які фінансують політичні партії».

«Необхідно, щоб Україна мала президентсько-парламентську республіку, коли центр управління і всі ці фінансово-промислові групи будуть рівновіддалені від центру ухвалення рішень. І ми повинні йти таким шляхом, і це моя позиція», – підкреслив політик.

Як повідомляв НБН, 2 лютого після виступу народного депутата (Партія регіонів) Віталія Грушевського ведучий зі сцени Майдану оголосив про те, що пан Грушевський вийшов з фракції регіоналів у парламенті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: