На Львівщині працівники ДАІ врятували зі снігової пастки двох діток та їхніх батьків (фото)

У Львівській області інспектори ДАІ витягли зі снігової пастки легковик, у якому їхала сім’я. Двоє маленьких діток разом із батьками опинилися в самому епіцентрі негоди. Автомобіль загруз у снігах і не міг зрушити з місця, а сильній вітер ніяк не вщухав.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Управління ДАІ у Львівській області.

Через стихію було обмежено рух транспорту на межі з Волинською областю. На шляху з Радехова до Луцька утворилися снігові намети. Згодом ситуація ускладнилась і у Сокальському районі. Від села Острів у напрямку Волині потужні хуртовини також паралізували рух.

На найбільш проблемних ділянках доріг було одразу ж виставлено додаткові наряди ДАІ. Працівники Державтоінспекції здійснювали розпорядчо-регулювальні дії, інформували водіїв про складні погодні умови та тимчасові обмеження руху, радили, де безпечно перечекати негоду.

Також інспектори ДАІ супроводжували снігоприбиральну техніку до місць, де утворилися перемети.

Через деякий час до правоохоронців почали надходити тривожні сигнали від тих, кого стихія застала у дорозі. У Сокальському районі в сніговій пастці опинилася сім’я. Дорослі разом з малюками їхали з села у Червоноград. Легковик застряг у заметах серед поля, тож двоє маленьких хлопчиків та їхні батьки, фактично, стали заручниками негоди.

Визволяти їх зі снігового полону вирушили працівники Державтоінспекції. Інспектори ДАІ допомоги витягнути легковик із замету, організували для діток обігрів та відвезли їх разом з батьками у безпечне місце.

Правоохоронці застерігають: погодні умови на Львівщині залишаються вкрай складними, тож радять ще якийсь час утриматися від поїздок, особливо, на далекі відстані та у нічний час.

даї2 даї3 даї4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: