На Львівщині станом на 18 годину відсутній доїзд до 70 та ускладнено доїзд до 39 населених пунктів

У зв’язку зі сильним вітром та хуртовиною на окремих ділянках доріг загального користування на території 7 районів області, а саме: у Бродівському, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Перемишлянському, Радехівському та Сокальському районах періодично утворюються перемети. Станом на 18.00 2 лютого 2014 року, відсутній доїзд до 70 та ускладнено доїзд до 39 населених пунктів області, – інформує департамент з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Враховуючи складні погодні умови та зміну напрямків і швидкості вітру (на цей час понад 16 м/с) для забезпечення проведення робіт з розчистки доріг від снігу за зверненням Служби автомобільних доріг у Львівській області Управлінням ДАЇ ГУ МВС України у Львівській області тимчасово обмежено рух автомобільного транспорту, а саме: з 15.00 31.01.2014 рух транспорту на ділянці міжнародної автомобільної дороги державного значення М-06 Київ-Чоп (440-460 км) – від м. Броди до с. Хватів здійснюється у реверсному режимі, колонами по 20-30 автомобілів різного класу;

Відсутній проїзд автотранспорту з 13.00 31.01.2014 на регіональній автомобільній дорозі державного значення Р-39 Броди-Тернопіль на ділянці Броди – кордон з Тернопільською областю (о 14.00 1 лютого відновлено доїзд від м. Броди до смт Підкамінь).

Організовано та здійснюється взаємодія із ДАІ сусідніх областей.

Протягом 2 лютого для розчистки від снігу та утримання доріг на території області залучено до 70 од. снігоочисної техніки від ДП “Львівський облавтодор”, з них 8 роторів, та близько 200 осіб.

Крім цього, Службою автомобільних доріг у Львівській області, ДП “Львівський облавтодор” та місцевими райдержадміністраціями додатково залучено від суб’єктів господарювання відповідно до укладених угод 43 одиниці снігоочисної техніки.

До виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області, 2 лютого залучено 52 од. техніки  та 159 осіб.

Обласною державною адміністрацією організовано взаємодію з командирами військових частин МО України (Академія Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, в/ч А3817, А0998, А2595) та Т0110 Мінінфраструктури України. Від цих частин 2 лютого залучено 5 од. техніки та 13 осіб.

Керівництвом обласної державної адміністрації, Службою автомобільних доріг у Львівській області у взаємодії з райдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування із залученням підрозділів ДСНС України, Міністерства оборони України, Мінінфраструктури України та суб’єктів господарювання, вживаються заходи з розчистки доріг та забезпечення доїзду до всіх населених пунктів на території області.

Ситуація контрольована.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: