Яворівський пропонує створити комісію для контролю здоров'я Януковича

Опозиція пропонує створити спеціальну комісію з відстеження та інформування країни про здоров'я Віктора Януковича. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту НБН повідомив народний депутат («Батьківщина») Володимир Яворівський.

«Я вважаю, що дійсно Янукович хворий, і йому просто потрібна медична допомога, але краще було б створити авторитетну комісію, яка могла б свідчити про його стан здоров'я ...» – сказав пан Яворівський.

При цьому він додав, що «для країни, яка перебуває на межі громадянської війни, небезпечно мати хворого президента».

«Якщо насправді він хворий і не може керувати країною... це ж небезпечно для країни, в якій є армія, і яка знаходиться на межі громадянської війни», – сказав політик.

Нагадаємо, 2 лютого заступник керівника Державного управління справами з медичних питань Олександр Орда повідомив, що пан Янукович уже одужав і вийде на роботу у понеділок, 3 лютого.

Нагадаємо, 1 лютого народний депутат («Батьківщина») Володимир Яворівський припустив, що президент Віктор Янукович може перебувати в реанімації.

30 січня заступник голови Державного управління з медичних питань Олександр Орда повідомив, що Віктор Янукович перебуває на лікарняному у зв'язку з гострим респіраторним захворюванням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: