Головного лісника попросили «на вихід» за Антимайдан

Сьогодні, 3 лютого автомобільна сотня Львівщини разом з депутатом Львівської обласної ради Народного Руху України Олександром Ганущиним здійснила візит до ще одного одіозного чиновника начальника «Львівлісу» Андрія Тирчика. Про це Дивись. Інфо повідомила прес-служба Львівської крайової організації Народного Руху України

За словами народного обранця Ганущина,  начальник Львівського обласного управління мисливського та лісового господарства Андрій Богданович один з тих, хто  брав участь в організації Антимайдану, організовував людей зі Львівщини на Антимайдан. Туди ж передавав гроші, зібрані з лісів.

«Потрапили  якраз на колегію управління, всі лісовики були в зборі. Думаю, що тепер жоден з них займатися чимось подібним не буде», - зазначає Ганущин.

Відомо, що за вказівкою Тирчика 13 грудня 2013 року на Антимайдан було скеровано автобус із Верблянського лісництва,  Крім того, він збирав побори з державних підприємців Львівщини, що працюють у сфері лісового та мисливського господарства та передавав зібрані кошти на організацію Антимайдану.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: