Контрреволюція проявляється у точкових терористичних ударах, - депутат (відео)

Контрреволюція в Україні проявляється у намаганні вбити клин між опозиційними політиками.

Про це під час засідання Львівського прес-клубу заявив депутат Львівської обласної ради Юрій Підлісний, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

За словами Підлісного, подальша доля революції в Україні залежить від двох чинників, зокрема від кількості людей на Майданах усіх міст, а також від позиції олігархів.

«Ці два чинники – це боротьба за перемогу і з ними треба рахуватись», - відзначив Підлісний.

Він також додав, що впровадження у дії контрреволюції в Україні виливається також у так званих точкових терористичних ударах, зокрема у підпалах автомобілів у столиці.

«Також ведеться інформаційна пропаганда, яка, до речі, у останні дні дала тріщину і це яскраво помітно по телеканалу 1+1 – як він змінився у висвітленні новин», - повідомив депутат.

Він також відзначив, що «у нас у області є єдність між опозиційними політиками і немає протистояння між громадським сектором та опозицією».

«Львівщина має генерувати нові ідеї та нові змісти на Київ. Ми повинні показати, за що стоїть ця революція – за  повну перезавантаження влади не по обличчях, а за змістом. Якщо ми це покажемо, то, можливо, такі кроки захитають мерів із Східної України та позафракційних депутатів», - відзначив депутат.

Деталі дивіться у відеосюжеті:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: