Львівську ОДА ніхто не захоплював, - Юринець (відео)

Львівську обласну державну адміністрацію ніхто не захоплював. Про це під час засідання Львівського прес-клубу заявила керівник фракції УДАР у Львівській обласній раді Оксана Юринець, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«30 грудня було надіслано повідомлення про те, що угоду про оренду приміщень Львівської облради для Львівської ОДА не буде підписано і 30 січня воно вступило у силу. Люди прийшли, поставили свої запитання і залишились там. Хочу нагадати, що це приміщення Львівської обласної ради і є лише кілька поверхів, які орендувались Львівською ОДА», - розповіла Юринець.

Вона також додала, що назвати це захоплення не можна також і тому, що не були виламаними двері, не було жодних пошкоджень приміщень тощо.

«Станом на сьогодні вступило у силу рішення Львівської обласної ради і ми можемо говорити, що сьогодні саме Львівщина показала абсолютно законний, простий спосіб того, що громада мала право перебувати у тому приміщенні, де відбуваються зустрічі із депутатами, і що у це приміщення мають право зайти ті люди, яким воно належить», - розповіла Оксана Юринець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: