На Львівщині відновлено електропостачання до усіх населених пунктів, - ОДА

Сьогодні, 3 лютого, під головуванням голови Львівської облдержадміністрації Олега Сала відбулась апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів ОДА, під час якої директори департаментів доповіли про роботу підзвітних служб та галузей, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Як повідомлялось під час наради, усі департаменти працюють у звичному режимі. Основним питанням минулого тижня були бюджетні слухання, обговорення діючих та нових обласних програм. Також немає заборгованості із виплати заробітної плати в бюджетних установах.

Як повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації Олексій Титаренко, департамент працює в режимі надзвичайної ситуації. Також він запевнив, що відновлено електропостачання до всіх населених пунктів області. Окрім того, до кінця доби буде відновлено доїзд до 93 населених пунктів, під’їзд до яких відсутній або ускладнений.

Олег Сало наголосив на необхідності активізувати роботу із затвердження обласного бюджету. Зокрема, голова ОДА доручив директору департаменту фінансів облдержадміністрації Олегу Демківу максимально співпрацювати із обласною радою, аби обласний бюджет було затверджено найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: