На суд проти отця Димида запросили працівників ДАІ, які склали протокол. Суд перенесли

Франківський районний суд Львова переніс розгляд справи священика Української греко-католицької церкви Михайла Димида на 9 годину 7 лютого.

Викладачеві Українського католицького університету інкримінують незупинку на вимогу працівників Державтоінспекції 29 грудня під час руху автоколони, що рухалася до маєтку Президента України Віктора Януковича у Межигір’ї.

Священик на суді запевнив, що не перебував у той час і в тому місці, про яке стверджують працівники ДАІ у своїх протоколах. Тому суд постановив, щоб на наступне засідання прийшли ті даїшники, які нібито його намагалися зупинити і свідки, які бачили, де він був в конкретний час. Є й інші суперечності в матеріалах справи. Отець Димид повідомив, якщо провину доведуть – то це означатиме, що він володіє даром біолокації, але зазначив, що не міг бути у двох місцях одночасно.

Також у матеріалах справи зазаначено ім ’я Михайло замість мішель, а також громадянство підсудного зазаначене - українське - насправді ж - бельгійське.

Нагадаю, отець Михайло Димид – багаторічний капелан молодіжних акцій та таборів, перший ректор Львівської Богословської Академії (нині УКУ) – його захист впевнений – справу подано до суду за сфабрикованим протоколом ДАІ.

 


 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: