Політики із тоталітарним мисленням вважають, що мають монополію на правду, - експерт (відео)

Наші політики вважають, що мають монополію на істину, правду і єдиновибрану тактику і стратегію. Їх об'єднують заклики прагнути до єдності, заради якої варто покласти все - і демократію і інші принципи.

Про це стало відомо сьогодні, 3 лютого, на розмові "Як діяти Львівщині, щоб перемогти контрреволюцію?"

Для того, щоб була єдність, треба не займатись політичним мародерством. Зараз мають місце конфлікти в середовищі опозиціонерів", - заявляє історик Василь Расевич. Під такими конфліктами він має на увазі сиутацію з захопленням ОДА, чвари між різними політичними угрупуваннями, а також спроби нав'язати раді "Майдану" партійне керівництво.

На переконання спікера, досягти єдності можна лише за відсутності такого роду конфліктів. Окрім того, потрібно відмовитись від влаштування "факельних походів", провокацій на міжнародних магістралях (недавній випадок з затриманням автобуса з польськими туристами).

Наостанок Расевич заявив про те, що наше громадянське суспільство переросло політиків.  Їм уже не вдасться "накинути вуздечку" на громадян. Для успішного управління країною потрібно допустити представників громади, які користуються довірою, працювати поряд політиками.

"В країні зараз не контрреволюція, а боротьба з режимом", - вважає Расевич.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: