Савко написав багато віршів про Майдан

15 лютого у залі Львівської обласної філармонії відбудеться лірично-патріотичний концерт Назара Савко та струнного квартету Рококо «Спогади», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Я дуже пильно слідкую за подіями в державі, активно беру в них участь. Знаю, що людям зараз не до розваг і тому хотів скасувати низку сольних концертів до дня всіх закоханих. Та мої побратими та друзі переконали мене у зворотному. Я патріот своєї держави, але я і музикант. Під впливом цих жахливих подій у мене на папір вилилось багато віршів, народились нові пісні і я вважаю, що людям їх варто почути. Тому 15 лютого у Львівській обласній філармонії відбудеться наш концерт і всі охочі зможуть потрапити на нього», - зазначив Назар Савко, співак.

Відтак, концерт відбудеться 15 лютого.

«15 лютого – це свято Стрітення, то ж сподіваюся на щось нове та світле. Ми дещо переробили формат концерту. Це буде лірично-патріотична сповідь душі. Це будуть спогади. Про минуле, про тих, кого ніколи більш не повернеш. Та ми віддамо їм належну шану своєю творчістю-музикою та віршами. У зв’язку зі зміною програми, змінився і склад артистів. Окрім мене та струнного квартету Рококо, у концерті співатимуть вихованці музичної студії «Джерело» та голос львівського майдану Софія Федина. Вони виконають мої авторські композиції лірично-патріотичного характеру.

Сподіваюся, у залі зберуться небайдужі люді, котрі з нами поринуть у спогади. Спогади про кохання, розчарування, спогади про втрату і звичайно надію. До концерту ми залучимо волонтерів, які збирають кошти для медичних потреб людей, що постраждали у Києві. Я та наш творчий колектив також долучимось до спільної справи. Щодо програми, яку ми анонсували і готували раніше, сподіваюся, що мої слухачі і глядачі зможуть її почути і побачити тоді, коли в нашій державі та у житті українського народу все налагодиться», - додав Назар Савко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: