Шанс розвалити Партію регіонів є, - з акції економічного бойкоту владі (відео)

Сьогодні, 3 лютого, відбулась акція протесту біля адміністративної будівлі Міністерства доходів і зборів України, під час якої підприємці Львівщини оголосили економічний бойкот владі - «Немає легітимної влади – немає податків!».

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Зокрема, як повідомила прес-служба Комітету підприємців області, підприємці закликають громадян не сплачувати податки до моменту створення «Уряду національної довіри».

Подаємо текст звернення повністю:

«Шановні бізнесмени, підприємці, громадяни – всі платники податків! Оголошуємо економічний бойкот владному режиму!

Це з наших з вами кишень фінансуються діяльність спецпідрозділів, купується спецзасоби та зброя для розгонів та розстрілів мирних мітингів та демонстрацій по всій Україні!

Досить годувати зграю казнокрадів та злочинців, що дорвалася до влади, довела економіку країни до руїни, продовжує безсовісно грабувати весь український народ та заганяє у боргове ярмо наших дітей!

Закликаємо призупинити сплату податків до державного бюджету до моменту формування «Уряду національної довіри», який витрачатиме сплачені нами податки на фінансування охорони здоров’я, освіти, науки, на будівництво доріг та інші потреби народу!

Закликаємо всіх підприємців України підтримати нашу ініціативу та відтермінування сплати податків! Немає легітимної влади – немає податків!

Комітет підприємців Львівщини», - йдеться у зверненні.

Під час акції підприємці закликали свої колег припинити фінансування війни українського народу проти українського народу.

Також під час акції виступив екс-народний депутат України Тарас Стецьків, який наголосив, що з одного боку є сильна позиція Заходу, з іншого боку – Росії.
«Також, можливо, цього тижня буде сформована нова більшість проти Януковича, яку зараз він тримає абсолютно під тиском», - сказав Стецьків і наголосив, що багато буде залежать від розвитку подій завтра, у вівторок, 4 лютого.

Стецьків наголосив, що потрібно «підтиснути» діями Майдану.

«Шанс розвалити Партію регіонів є і треба дотиснути», - відзначив екс-нардеп.

Він також додав, що ситуація зараз перебуває 50% на 50%: «Ми ще не переламали ситуацію у свою сторону».

Деталі акції біля адміністративної будівлі Міндоходів у Львівській області дивіться у відеосюжеті Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: