Страх паралізує, - Садовий

Вільне місто вільних людей. Сьогодні Львів долучився до акції «Не бійся! Ти - українець». О 12:00 год. працівники Львівської міської ради зібрались біля входу в Ратушу та разом виконали Національний Гімн України, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі міської ради.

«Іван Павло ІІ, коли приїжджав до Львова, говорив золоті слова: «Не бійся! Страх паралізує». Коли людина застрашена, нею дуже легко керувати. Наше завдання – щоб люди були вільні, щоб вони мали правдиву інформацію, щоб вони завжди тримали голову високо піднятою. Боротьба буде довгою, непростою, але я знаю одне – ми з вами переможемо!

Сьогодні ми всі разом вийшли, солідарні зі всіма небайдужими українцями, які хочуть жити в країні, якою хочеться гордитися. Ми не раби, і ми це демонструємо. Я дуже тішуся, що сьогодні Гімн став добрим символом. Гімн, прапор – це в серці кожного з нас.

Львів повинен показати приклад якісної праці. Наше місто є дуже важливим для України, всі комунальні підприємства мають працювати злагоджено, чітко, щоби львівські сім’ї мали нормальне відчуття безпеки.

В нас нема жодної родини, представники якої би не були на Майданах. І дуже багато працівників міської ради були, є, їдуть туди. Це є природній процес, ми є небайдужі люди і повинні показувати приклад», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: