Треба готуватись до серйозної революції, - депутат (відео)

Період флеш-мобів закінчився і пора переходити до чітких дій. Зараз громадянське суспільство займає важливе місце у прийнятті рішень.

Про це сьогодні, 3 лютого, на розмові "Як діяти Львівщині, щоб перемогти контрреволюцію?" заявила голова фракції "УДАР" у Львівській облраді Оксана Юринець, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Спікер вважає, що наразі немає часу на конструктивну критику і потрібно висувати ряд рішень та пропозицій, які будуть розглядатись.

"Всі, хто зараз хоче працювати на громаду, але працює у структурі, яка підпорядковується Президенту, мають пам'ятати про ст. 60 Конституції України про відмову від виконання злочинних наказів. Органи на місцях повинні брати на себе відповідальність у прийнятті всіх рішень, які дадуть змогу нормально працювати всій території", - заявляє Юринець.

Правильним кроком було б, на переконання спікера, у Львівській області приймати ті рішення, які далі можуть бути посунуті по всіх областях. "Ми маємо шанси на законодавчому рівні місцевих рад робити ті кроки, які юридично будуть надалі сприйматися", - вважає Юринець. Індикатором адекватності цих рішень буде виступати рівень сприйняття їх громадами.

Юринець переконана в тому, що "ми маємо висунути еталон того, що має бути в інших областях".

Деталі - у відеосюжеті Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: