У Львові почали скуповувати зброю, - координатор Євромайдану (відео)

В ситуації, яка склалась в країні, потрібно застосовувати не силові сценарії, а починати психологічний тиск на регіоналів. Контрреволюція - це яйце, в якому немає жовтка.

Про це сьогодні, 3 лютого, заявив співкоординатор Євромайдану у Львові Роман Брезіцький під час розмови "Як діяти Львівщині, щоб побороти контрреволюцію?", повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

Мешканці Львівщини повинні продовжувати свої дії, але ще активніше. Однак, ця активність не має переростати у силові дії.

Також Брезіцький звернув увагу на те, що зараз у Львові лишилось дуже мало людей, які продовжують блокувати військові частини і цю ситуацію треба змінити.

Окрім локальних дій, потрібно продовжувати мобілізацію людей на Київ. Проте, зазначає спікер, не на два-три дні, а на на довше і відправляти потрібно людей, які готові до мілітарної мобілізації та можуть виконувати ряд завдань, потрібних для підтримки майдану у Києві.

Насамкінець спікер зазначив, що не бачить ніяких варіантів перемоги контрреволюції, окрім застосування сили. У Києві зараз припинився продаж зброї через великий попит на неї, проте у Львові почали активно її скуповувати.

"Варіантів перемоги контрреволюції я практично не бачу, оскільки на один крок контрреволюції є два кроки від революції", - сказав Роман Брезіцький.

Деталі дивіться у відеосюжеті Дивись. Інфо:

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: