У Садового продовжуються тренінги з прийняття морально правильних рішень

Львівська міська рада, Інститут міста, Український католицький університет спільно із голландськими експертами з організації «Governance and Integrity Netherlands», продовжують реалізацію проекту «Підвищення управлінської цілісності Львівської міської ради», повдіомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Від початку практичної частини проекту вже відбулося 53 тренінги, у яких взяли участь 606 працівників міської ради. Зокрема, у навчаннях взяли участь міський голова Андрій Садовий, перший заступник міського голови Олег Синютка, директори департаментів та управлінь Львівської міської ради. За 2,5 роки всі працівники міської ради візьмуть участь у тренінгах – це приблизно 1300 осіб.

Тренінг триває один день та складається з двох частин. У першій його частині учасники отримують відповідь на запитання «що робить вчинок морально правильним та справедливим щодо інших?», а у другій частині тренінгу учасники вправляються у прийнятті морально правильних рішень на прикладі розбору тих ситуацій, про які розповідають працівники міськради.

«Тренінги в рамках проекту пройдуть усі працівники Львівської міської ради. Ми сподіваємось, що це допоможе учасникам отримати розуміння того, що таке морально правильна дія, і її важливість для чесності місцевої влади. Найважливіше – учасники тренінгів отримають практичний досвід того, як треба використовувати метод моральних суджень у своїй повсякденній роботі», – зазначила Ірина Фогел, керівник проекту.

Проект розділений на 3 етапи. На першому відбувається навчання принципів прийняття рішень службовцем у органах місцевої влади. Другий і третій етапи передбачають детальне дослідження внутрішніх процедур і напрацювання рекомендацій для їх зміни та покращення.

Зі сторони ЄС, що фінансує проект, його координують експерти голландської компанії Governance and Integrity Netherlands Франц Джеаредс та Рууд Мейдж, які готувались до старту проекту в Україні 3 роки.

Проект є унікальним не лише для України, а й для усієї Центральної Європи. Львів було обрано для реалізації проекту серед інших українських міст, таких як Харків та Київ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: