УДАР засудив рішення "Батьківщини" та "Свободи"

УДАР засуджує спільне рішення партії "Батьківщина" та ВО "Свобода" про неблокування ухвалення місцевих бюджетів, незважаючи на створення в регіонах Народних рад, альтернативних сформованим раніше органам місцевого самоврядування.
Про це сказав один з лідерів УДАРу Валерій Карпунцов, повідомляє інтернет-версія газети "Правда України" з посиланням на прес-службу партії.
Зокрема, Карпунцов повідомив, що лідерами Батьківщини та Свободи планується надати вказівку керівникам регіональних партійних осередків не блокувати ухвалення місцевих бюджетів з аргументацією, що блокування фінансування вчителів, лікарів та інших бюджетників зашкодить іміджу опозиційних сил.
Сам Карпунцов вважає таку аргументацію неприйнятною.
«Своєчасна виплата заробітної плати вчителям і лікарям - це дуже важливо, але не менш важливо зараз не допустити делегітимізації Народних рад, які були сформовані і діють в усій Україні як альтернатива місцевим радам», - сказав Карпунцов.
Політик зазначив, що бюджетники можуть поки використовувати свої заощадження і почекати 2-3 місяці, поки не завершиться процес повного перезавантаження влади.
«Дуже важливо сьогодні зрозуміти, що хоча б одне результативне голосування за бюджет в місцевій раді в тих регіонах, де діють Народні ради, означатиме повну втрату легітимності нашими Народними радами. Їх існування втратить всякий сенс», - підкреслив політик.
Карпунцов закликав колег з опозиції вести серед населення роз'яснювальну роботу замість того, щоб йти шляхом колабораціоністських дій синхронно з чинною владою.
«Треба йти до людей і пояснювати їм, що краще зараз 2-3 місяці почекати зарплати, ніж продовжувати жити під диктатурою чинного злочинного режиму. Треба стояти до останнього», - сказав один з лідерів УДАРу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: