Експерти розповіли, як перемогти контрреволюцію (відео)

Сьогодні, 3 лютого, у Львівському прес-клубі відбувся брифінг-коментар на тему «Як діяти Львівщині, щоб перемогти контрреволюцію?», участь у якому взяли керівники опозиційних фракцій Львівської обласної ради, а також експерти.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Керівники так званих демократичних партій розповіли про те, що Львівщина і надалі повинна бути еталоном революції і показувати приклад для інших областей.

Зокрема Оксана Юринець наголосила, що одним із таких прикладів може бути відмова обласної ради надалі надавати у оренду приміщення для обласних державних адміністрацій, якими керують ставленики чинного Президента України Віктора Януковича.

Депутат Юрій Підлісний розповів про те, що контрреволюція в Україні впроваджується у багатьох сферах, однак запевнив, що у інформаційному плані вона уже дає тріщину. Як приклад депутат навів новини на телеканалі 1+1.

Водночас експерт Василь Расевич категорично не погодився як із більшістю тез обласних обранців, так і з самим твердженням «контрреволюція», адже, каже експерт, якщо говорити такими термінами, то контрреволюцією у першу чергу займається партія «Свобода», яка проводить факельні ходи, а також інші заходи, які медійно висвітлюють Львів у негативному контексті, натомість у потрібному для чинної влади.

Повний запис розмови у Львівському прес-клубі 3 лютого дивіться у відео Дивись. Інфо:

Олег ДОВГАНИК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: