На Львівщині підбито підсумки спартакіади серед працівників професійно-технічних навчальних закладів

Днями департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації спільно із Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України підбили підсумки Спартакіади серед працівників професійно-технічних навчальних закладів Львівщини, яка тривала з жовтня 2013 року до січня 2014 року, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

За перемогу у спартакіаді змагалися понад 370 учасників, які представляли команди 33 навчальних закладів Львівської області. Кожна із команд змагалася у чотирьох видах програми: волейбол, шашки, настільний теніс, бадмінтон.

У змаганнях впевнену перемогу вибороли працівники Турківського професійного ліцею. Другими стали викладачі Золочівського професійного ліцею. Третє місце у змаганнях посіли львів’яни з Ставропігійського професійного ліцею. До п’ятірки кращих увійшли також команди Львівського професійного ліцею залізничного транспорту та Новояворівського професійного ліцею.

Відповідно до спільного наказу від 29 січня 2013 року №01-01/19/5 департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, які організували спартакіаду, усі переможці та активні учасники змагань будуть відзначені грамотами та грошовими преміями.

Зазначимо, що першість серед працівників закладів профтехосвіти проводилася з метою розвитку фізичної культури та спорту серед працівників професійно-технічних навчальних закладів, пропаганди здорового способу життя та зміцнення здоров’я педагогічних працівників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: