Сало впевнений у якнайшвидшому логічному і позитивному завершенні перемовин

Про роботу Львівської ОДА за нинішніх умов розповів 3 лютого голова облдержадміністрації Олег Сало. Насамперед він наголосив, що ситуація контрольована, обласна адміністрація робить все для забезпечення життєдіяльності. Жодних затримок немає зі соціальними виплатами, зарплатами, пенсіями, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Також оперативно ліквідовуються наслідки негоди. «Ми підготувалися до зими добре. Такої ситуації, як торік, ми не допустили, тому що є і паливно-мастильні матеріали, і суміші, підготували понад 300 одиниць техніки. Попросили Міністерство оборони, МНС, щоб надали додаткові БАТи, їх 8 штук працює в районах області. Були труднощі тільки в реверсному русі. Але траса Київ-Чоп не зупинялася», – сказав Олег Сало у коментарі журналістам.

Найскладніша ситуація у Сокальському, Бродівському, Золочівському, Радехівському районах. Сьогодні туди скерована вся снігоочисна техніка, яка працювала на трасі Київ-Чоп. «Ми робимо все, щоб ситуація нормалізувалася», – зазначив голова Львівської ОДА.

На сьогодні відновлено електропостачання до усіх населених пунктів Львівщини, які були знеструмлені через сильні пориви вітру і снігопади. Працюють всі котельні. До кінця дня заплановано «запустити» водогін у Дрогобичі, на якому стався прорив.

Олег Сало наголосив, що зараз робота ОДА суттєво ускладнена.

«Ми відкидаємо область назад, дуже сильно відкидаємо. Всі програми призупинені, інвестиційні проекти, які ми напрацювали з іноземними великими інвесторами, іноземними банками, вони на сьогодні всі в замороженому стані, інвестори очікують, а це робочі місця, зарплати для наших людей», – розповів Олег Сало, а водночас додав, що впевнений у якнайшвидшому логічному і позитивному завершенні тих перемовин, які зараз тривають у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: