«Свобода» робить собі піар на тітушках, - заява Львівської ОДА

Львівська ОДА діє виключно в рамках закону і до появи провокаторів біля адмінбудівлі по вул. Винниченка, 18, жодного стосунку не має, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської ОДА

Інформація про те, що Львівська обласна державна адміністрація, зокрема її керівництво, має стосунок до появи автобуса з провокаторами біля адмінбудівлі на вулиці Винниченка, 18, не відповідає дійсності. Заяви такого змісту представників окремих політичних сил – це виключно політичний піар.

За даними правоохоронців, сьогодні автобус з чеськими реєстраційними номерами привіз до будинку на вулиці Винниченка, 18, близько сорока мешканців Дрогобича й Дрогобицького району. Певні політичні сили переконують, що це «тітушки», які «на замовлення влади» планують захоплення будинку на Винниченка, 18.

Львівська облдержадміністрація вкотре заявляє, що діє виключно в рамках закону і не має жодного стосунку до провокаторів.

Нагадаємо, що сьогодні представники Державної виконавчої служби України вручили керівникові управління майном спільної власності Львівської обласної ради постанову про відкриття виконавчого провадження по виконанню ухвали Господарського суду Львівської області від 03.02.2014.

Суть ухвали  - заборонити Управлінню майном спільної власності облради перешкоджати обласній держадміністрації в доступі до службових приміщень за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18 та здійсненню діяльності у цих приміщеннях. Очевидно, що обласна адміністрація не зацікавлена в силовому захопленні кабінетів ОДА, про що говорять окремі політики.

Дивує, що так звані «провокатори» та присутні на третьому поверсі обласної ради обмінювались вітальними вигуками, а потім провокаторам блокували вхід до приміщення.

Питань багато, відповіді на які мають давати правоохоронні органи.

Сподіваємось на здоровий глузд громади Львівщини і всієї України. Ще раз наголошуємо: все, що відбулось сьогодні, 5 лютого, на вул. Винниченка, 18 – це абсолютна провокація  з метою  заробити дешеві політичні дивіденди.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: