Театральна студія «АртАкт» запрошує на майстер-клас

Молодіжна театральна студія «АртАкт» продовжує пошук нових учасників. 6 лютого о 16.00 годині в студії відбудеться майстер-клас з акторської майстерності, на який завітають Лілія Винницька, учасниця студентського театру «Коробка» та Ярослав Дерпак, студент кафедри театрознавства факультету культури і мистецтв ЛНУ ім. І.Франка. Працює студія «АртАкт» з вівторка до п’ятниці з 16.00 год. в клубі «Сокіл» за адресою: вулиця Золота, 22а. На заняття запрошуються старшокласники віком від 13 до 17 років та студенти, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Театральна студія «АртАкт» працює при Дитячих клубах Шевченківського району з листопада 2013 року. За цей час гуртківці поставили міні-виставу до свята Миколая, а також взяли участь у фестивалі вертепів, виступивши на трьох сценах міста.

«Поки що наш репертуар не дуже широкий, але ми дуже хочемо в травні взяти участь у Київському фестивалі аматорських театрів, тому нові актори – ви нам потрібні», - зазначає Аня Кінаш, учасниця гуртка.

«І справді зараз всі зусилля спрямовані на фестиваль, тому будемо дуже раді бачити нові обличчя та чути свіжі ідеї. «АртАкт» з нетерпінням чекає на вас», - зазначає Юстина Жуковська, педагог-організатор Дитячих клубів Шевченківського району.

Заняття в театральній студії – безкоштовні.

Довідатись більше та записатись у гурток можна за телефоном: 097-809-63-85. Також детальну інформацію можна отримати за електронною адресою http://vk.com/theatre_artact.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: