Тітушки з Дрогобича приїхали розбирати барикади до Львівської обладміністрації (відео)

25 чоловіків спортивної зовнішності приїхали сьогодні, 5 лютого, до Львова, щоб звільнити від барикад вхід до Львівської облдержадміністрації. Всі чоловіки з Дрогобича Львівської області.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Автобус "Неоплан" з чеськими номерами під'їхав до барикад біля облдержадміністрації о 14.30. Чоловіки повідомили, що приїхали до Львова спеціально, аби розібрати барикади біля ЛОДА і тим самим забезпечити безперешкодний доступ працівників адміністрації до своїх робочих місць. Цього чоловікам зробити не вдалося -  їм завадили активісти Євромайдану, депутати Львівської обласної та міської рад (здебільшого від ВО "Свобода"). Після словесної перепалки "тітушки" з Дрогобича повернулися до свого автобуса.

На місце події прибули працівники міліції. Зокрема, заступник начальника ГУ МВС України у Львівській області Сергій Маруняк підтвердив інформацію, що хлопці приїхали з Дрогобича. "Міліція забрала до райвідділу лідера групи, який назвався Робертом - кров чоловіка перевірять на наркотики. Щодо інших -  то їм не інкримінують жодних порушень, а тому відпустять", - повідомив Сергій Маруняк.

Самі ж пасажири автобуса повідомили журналістам, що ображаються на те, що їх називають "тітушками". "Насправді ми їхали до Києва і вирішили по дорозі заїхати до Львівської облдержадміністрації. Ми лише хотіли допомогти", - розповів один з пасажирів.

Свободівці приїзд тітушок до Львова назвали провокацією. «Їхнє завдання – дестабілізувати ситуацію у Львові, створити «правильну» картинку для владних та проросійських каналів. Ще одна мета групи провокаторів –  посіяти страх серед львів’ян. Створити тут силове протистояння, аби відтягнути частину львів’ян, які перебувають у Києві", - повідомив депутат Львівської міської ради Любомир Мельничук.

Автобус з "тітушками" відпустили, а автомайданівці пообіцяли супроводжувати його назад - до Дрогобича.

Додамо, що працівники ДАІ з'ясовують - кому належить автобус з чеською реєстрацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: