Як Бандра заганяв представників виконавчої служби та журналістів

Виконавча служба України вручила керівникові управління комунальної власності Львівської обласної ради Миколі Бандрі рішення господарського суду Львівської області щодо негайного розблокування кабінетів другого поверху Львівської облдержадміністрації на Винниченка, 18.

Повідомляє кореспондент Дивись.інфо.

Спочатку об 11 годині представниця Виконавчої служби прийшла в управління комунальної власності ЛОР, втім в приймальні Миколи Бандри повідомили, що він на лікарняному. Жінка з судовим рішенням таким чином пішла до голови Львівської обласної ради Петро Колодія. Проте він відмовився примайти документи виконавчої служи, повідомивши, що Бандра з хвилини на хвилину буде на робочому місці.

Жінка знову пішла до приймальні Миколи Бандри, а там її повідомили, що чиновник її чекає в приймальні голови ЛОР - вона вкотре пішла до Петра Колодія. І там через півтори години все ж таки рішення суду прочитала.

Сам же керівник управління комунальної власності Микола Бандра повідомив, що юристи обласної ради вивчать судове рішення і складуть план подальших дій.

Нагадаю, минулого тижня працівники управління комунального власності опломбували кабінети чиновників ОДА з метою збереження речей та важливих документів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: