Рибак закрив засідання Ради

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак закрив ранкове засідання парламенту, вечірнього засідання не буде.

За його словами, на погоджувальній раді в кабінеті голови ВР голови парламентських фракцій обговорили питання змін до Конституції і ухвалили рішення не утворювати тимчасову спеціальну комісію щодо підготовки змін до Конституції України.

"Перше питання – це утворення ТСК щодо повернення до парламентсько-президентської форми правління. Але керівники фракцій обговорили та погодилися не утворювати таку ТСК, тому що три опозиційні фракції не дають своїх представників у таку ТСК", – заявив Рибак.

За його словами, керівники парламентських фракцій наполягають, що вони самі зможуть за декілька днів разом з депутатами та фахівцями підготувати зміни до Конституції.

"Напрацювання, які будуть на наступному тижні, можна буде розглянути на наступному тижні. Така є пропозиція керівників усіх фракцій. Тому сьогодні ранкове засідання ВР я оголошую закритим. Вечірнього засідання не буде. Керівники фракцій зберуться у мене в кабінеті, і ми продовжимо працювати над змінами до Конституції", – заявив Рибак.

"Завтра засідання не буде і не буде засідань, доки ми не приймемо зміни до Конституції, але депутати працюють у Києві у комітетах, тому що позачергове засідання може бути призначено у будь-який час", – додав Рибак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: